Sako ry:n järjestäytymiskokous 7.9.2023

Meeting Cartoon Images | Free Photos, PNG Stickers, Wallpapers & Backgrounds – rawpixel

Tervehdys järjestäytymiskokouksesta.

Kokouksessa keskustelimme paljon työajasta ja kirjavista käytänteistä aloilla. Pohdimme myös, miten saamme parannettua työnantajakuvaa ja työpaikan veto- ja pitovoimaa.

Haluamme meille Sakkylle töihin innokkaita, uudistamishaluisia ja rohkeita työkavereita. Miten myös pidämme kiinni osaavasta porukasta? Onko meillä kilpailukykyisiä etuja haalia itsellemme alojen parhaat tyypit uuden strategian mukaisesti?

Vielä lämpimät onnen toivotukset Terhi Saariselle pääluottamusmieheksi nimeämisestä. Sako ry toimii Terhin tukena ja taustajoukkoina vaikuttamassa ja tekemässä huomisesta työelämästä tasa-arvoisempaa. Haluamme luoda työtä arvostavaa kulttuuria, jossa esimerkiksi TVA-lisät ovat arkipäivää, ei unelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *